Hent en printklar aktivitets-kalender her

05.12.2023

Tegnestudio

Uge 49-50 i åbningstiden: I disse to uger er det kunstneren Eva Viktoria Nielsdóttir Krause-Jensen (f. 1993, DK), som man ofte vil kunne møde i Tegnestudio. Eva Viktoria Nielsdóttir Krause-Jensen er optaget af det mørke og erotiske i naturen og mennesket, og i hendes tegninger er insekter, rødder, truende planter og landskaber sammenflettede med den menneskelige anatomis dele, så krop og natur flettes ind og ud af hinanden, grene bliver til nerver og lunger bliver til blomster. 
Konceptet giver publikum mulighed for at møde kunstnere 1:1. Vi får lov at kigge med i deres proces med at skabe nye værker, og måske kan man få en god snak. Det foregår typisk midt i Amazing Nature-udstillingen på 1. sal.
Gennem kunsthistorien har hver tids kunstnere båret forskellige natursyn. Som del af Amazing Nature-udstilling præsenterer KunstCentret 10 historiske værker i reproduktion som baggrundtæppe for det arbejdende Tegnestudio. Nutidens levende tegnekunst både aktualiserer historien, naturforståelsen og eksisterer i egen ret.

09.12.2023

Omvisning - "Amazing Nature"

Kl. 14.00: Gå med kunstformidleren på omvisning i udstillingen Amazing Nature, hvor flere end tredive kunstnere fra ind- og udland er repræsenteret. Varighed ca. 45 min.  
Alm. entrépris. Tilmelding påkrævet. OBS: Sidste chance for at få en omvisning i denne udstilling. Køb/book billetter her

Det Sker

    nyhedsbrev
    Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle nyheder direkte i din inbox.