SKOLEBESØG

Skoleklasser i alle aldre er velkomne på KunstCentret Silkeborg Bad

SKULPTURPARKEN – PLADS TIL BEVÆGELSE

Få bevægelse ind i skoledagen på en sjov måde. Vores skulpturpark udgør den perfekte ramme for aktivitet i undervisningen, hvad enten du har sat en time eller flere af til jeres besøg. Du kan komme på egen hånd med din klasse og I kan bevæge jer rundt, som I vil, eller du kan hente en PDF med Skulpturjagt til hhv. indskoling, mellemtrin og udskoling. Skulpturjagten leder jer rundt i hele parken og lægger op til en snak om de skulpturer, I møder undervejs. Skulpturjagten findes i to versioner: til mobilvisning og i printversion.
HENT MATERIALE TIL INDSKOLING (PDF): Mobilvisning eller printversion
HENT MATERIALE TIL MELLEMTRIN (PDF): Mobilvisning eller printversion 
HENT MATERIALE TIL UDSKOLING (PDF): Mobilvisning eller printversion

Det er gratis at benytte materialet, men vi ser gerne, at I melder jeres ankomst og antal elever til reception@silkeborgbad.dk eller i receptionen når I ankommer.

UDSTILLINGER

Året rundt viser vi skiftende udstillinger i den gule hovedbygning. Se aktuelle udstillinger her. I Skovvilla viser vi en permanent udstilling om Silkeborg Bads historie som kurbad.
Vi laver inspirationsmateriale til udvalgte udstillinger – se aktuelt.
Du kan også booke en omvisning til din klasse – se mere her.


Rundt om skulpturen

Tag din klasse med ”Rundt om skulpturen” og bliv sammen med kunsthallens formidler klogere på skulpturens historie, udvikling og udtryk. Gennem en billedbåret dialog og visuel tidslinje bliver eleverne introduceret til skulpturbegrebets stilistiske og betydningsmæssige udvikling. Eleverne skal på skulpturjagt i KunstCentrets skulpturpark og lave deres egne skulpturmodeller, som til sidst skal præsenteres med titel.
”Rundt om skulpturen” er målrettet billedkunstfagets læringsmål for 3.-5. klasse og er gratis for skoler i Silkeborg Kommune. Skriv til reception@silkeborgbad.dk

RETNINGSLINJER

Hjælp os med at passe på kunsten. Læs og overhold vores retningslinjer når I besøger os. Gruppens leder bedes aflevere en underskrevet kopi i receptionen, når I ankommer.

Hent vores retningslinjer (pdf)

nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle nyheder direkte i din inbox.