SKOLEBESØG

Skoleklasser i alle aldre er velkomne på KunstCentret Silkeborg Bad

SKULPTURPARKEN – PLADS TIL BEVÆGELSE

Få bevægelse ind i skoledagen på en sjov måde. Vores skulpturpark udgør den perfekte ramme for aktivitet i undervisningen, hvad enten du har sat en time eller flere af til jeres besøg. Du kan komme på egen hånd med din klasse og I kan bevæge jer rundt, som I vil, eller du kan hente en PDF med Skulpturjagt til hhv. indskoling, mellemtrin og udskoling. Skulpturjagten leder jer rundt i hele parken og lægger op til en snak om de skulpturer, I møder undervejs. Skulpturjagten findes i to versioner: til mobilvisning og i printversion.
HENT MATERIALE TIL INDSKOLING (PDF): Mobilvisning eller printversion
HENT MATERIALE TIL MELLEMTRIN (PDF): Mobilvisning eller printversion 
HENT MATERIALE TIL UDSKOLING (PDF): Mobilvisning eller printversion

Det er gratis at benytte materialet, men vi ser gerne, at I melder jeres ankomst og antal elever til reception@silkeborgbad.dk eller i receptionen når I ankommer.

UDSTILLINGER

Året rundt viser vi skiftende udstillinger i den gule hovedbygning. Se aktuelle udstillinger her. I Skovvilla viser vi en permanent udstilling om Silkeborg Bads historie som kurbad.
Vi laver inspirationsmateriale til udvalgte udstillinger – se aktuelt.
Du kan også booke en omvisning til din klasse – se mere her.

RETNINGSLINJER

Hjælp os med at passe på kunsten. Læs og overhold vores retningslinjer når I besøger os. Gruppens leder bedes aflevere en underskrevet kopi i receptionen, når I ankommer.

Hent vores retningslinjer (pdf)

nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle nyheder direkte i din inbox.