medical image processing research papers dradelsessayhelp com

Strikket natur

Netmaskerne
SIDESHOW i Skovvilla 20. august– 30. december 2022

Netmaskerne er en kunsthåndværkergruppe, der er samlet i et interessefællesskab omkring eksperimenterende strikdesign. Det er anden gang Netmaskerne udstiller i regi KunstCentret Silkeborg Bad. Første gang var i 2012 hvor de viste deres 10 år jubilæumsudstilling ”Fra Dronning til Femme Fatale - strikkekunst fra Netmaskerne gennem 10 år.” Gennem valg af udfordrende temaer skaber de hver især designs, der samlet former udstillinger, og giver indblik i de mange variations- og fortolkningsmuligheder, der findes i strik og design. Denne gang har de valgt naturen som tema – og det er oplagt. Naturen har alle dage inspireret til mønstre i menneskets boligtekstiler og klæder, vi låner med næb og klør, inspireres og fortolker. Naturen har historisk også helt konkret givet farver til garner og tekstiler, udvundet af planter, jord, mm.

I ”Strikket Natur” ser publikum de forskellige designs og dragter, monteret på giner. Hvert design er ledsaget af en lille tekst og måske et par fotos om skabelsesprocessen og kunstnerens egne overvejelser i forhold til tema og design.

Flere end 20 af gruppes medlemmer bidrager til den aktuelle udstilling, herunder også flere medlemmer fra Norge. Repræsenteret på udstillingen er:
Ritta Balleby, Anne Bendixen, Gitte Carstens, Mette Albæk Christensen, Eva Folke, Lis Fristed, Bodil Zahl Grytten, Elsebeth Houmand, Marianne Isager, Helene Jensen, Tove Møller Jensen, Lotte Kjær, Susanne Larsen, Dorte Ballisager Pedersen, Tove Pedersen, Annette Ross, Else Schjellerup, Rikke Amilde Seehuus, Margit Meier Svendsen, Geske Svensson, Hege Samuelsen Søberg og Vibeke Warthoe.

Læs mere her

nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle nyheder direkte i din inbox.