FEST ELLER RECEPTION

Søvilla er velegnet til private selskaber som fx konfirmationer og fødselsdage, hvor I ønsker at fejre begivenheden i charmerende omgivelser. Søvilla er adskilt fra udstillingsområdet og har en flot udsigt over skulpturparken. I har mulighed for at kombinere jeres arrangement med et besøg i kunstudstillingerne, eller med en tur rundt i skulpturparken.

- Selskabslokale med plads til ca. 40 personer
- serveringskøkken

Kontakt: KunstCentret selskabslokale i Søvilla kan reserveres gennem Café Ørnsø på tlf. 8681 6329 (tirs.-søn. kl. 12-16) eller cafe@silkeborgbad.dk.

MØDER OG KURSER

Søvilla kan med fordel anvendes til fx mindre virksomheds- og kundemøder Ved disse arrangementer er der plads til ca. 40 personer, dog færre i forbindelse med kursusafvikling.

Søvilla danner en unik, naturskøn ramme om jeres møde- og kursusaktivitet. Der er desuden mulighed for at besøge kunstudstillingerne.

- Lokalet kan rumme op til 35-40 personer.
- Der er mulighed for at låne AV-udstyr
- KunstCentrets café tilbyder at arrangere frokost og kaffepauser i løbet af dagen. Dette kan foregå i Café Ørnsø eller i Søvilla efter nærmere aftale.

Virksomhedskontakt: For aftale og yderligere information vedrørende udlejning til virksomhedsmøder eller kursusformål kontakt Ole Dahl på tlf. 8681 6329 eller oledahl@silkeborgbad.dk

PRISER

Fredag, lørdag, søn- og helligdage: kr. 2.500,-
Mandag - torsdag: kr. 2.000,-
beløbet dækker rådighed over Søvilla fra kl. 10.00 til kl. 9.00 den følgende dag. Det er muligt at leje et ekstra døgn til klargøring for kr. 1.000,-

Depositum: kr 800,-
Frist for aflysning af aftale uden tab af depositum er 3 måneder før aftalt lejemål, dog 6 måneder ved konfirmation. Ved aflysning betales et administrationsgebyr på kr. 250,-

Rengøring
Mulighed for tilkøb af rengøring: kr. 750,-

Lejeperiode
Søvilla lejes fra kl. 10 til kl. 9 den følgende dag.

BESTIL OMVISNING

Firma, selskab eller skole ?

Bestil en omvisning i skulpturparken, Silkeborg Bads historie eller en aktuel udstilling.

 

Se muligheder og priser her

nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle nyheder direkte i din inbox.