KURSUS- OG MØDELOKALER TIL VIRKSOMHEDER

KunstCentret Silkeborg Bad tilbyder attraktive muligheder, når din virksomhed skal afvikle kurser, konferencer eller møder - om det er business eller outdoor, om det er mange eller få deltagere.

MULIGHEDER FOR LEJE

Mødelokale:
Mødelokalet er beliggende i Kurbygningen og kan rumme op til 12 personer.
Kurbygningen:
For virksomheder kan Kurbygningen danne ramme om arrangementer og møder udenfor alm. åbningstid. Her er man omgivet af kunst.
Kurbygningen kan lejes udenfor alm. åbningstid. Her er man omgivet af kunst.
Panoramasalen, med udsigt over Ørnsø, danner en flot ramme omkring jeres arrangement, konference eller lignende. Lokalet kan rumme op til 120 personer alt efter aktuelle kunstudstillinger.
Ligeledes er det muligt at benytte den klassiske Søjlesal, hvor kurgæster i sin tid kom for at få helsebringende bade. Også denne sal kan rumme 120 personer, alt efter aktuelle udstillinger.
Der lejes ikke ud til private fester.

FORPLEJNING

Café Ørnsø (placeret i Kurbygningen) tilbyder at arrangere frokost og kaffepauser i løbet af dagen. Større forplejningskoncepter tilbydes efter aftale. Dette kan foregå i caféen eller i Søvilla efter nærmere aftale. I må endelig spørge, så vi kan skræddersy til jer.

OMVISNING / INTRODUKTION / ICE-BREAKER

Der er mulighed for at booke en af vores dygtige formidlere, der inden- eller udendørs fortæller om Silkeborg Bads historie, om skulpturparken eller om en af de aktuelle kunstudstillinger. Det kan vi varmt anbefale, også som et inspirerende afbræk i et tæt program.

KONTAKT

Kontakt direktør Iben From, from@silkeborgbad.dk, tlf. 3841 0945, og få hjælp til at strikke et arrangement sammen til netop din virksomhed. 

GENERELT OM STEDET

KunstCentret er smukt beliggende ved en af Silkeborg Søerne og umiddelbart op af de store skove syd for byen. Et besøg her åbner op for flotte oplevelser - både udendørs og indendørs.
KunstCentret har til huse i klassiske bygninger, der tidligere rummede et eksklusivt kurbad, hvortil gæster valfartede fra hele landet. 
Den store Skulpturpark, der omgiver centret, og den smukke natur rummer rige muligheder for vandreture og flotte oplevelser.
Kunstudstillingerne indendørs varierer året rundt i et alsidigt program, som bl.a. giver mulighed for at hente inspiration
Hele området emmer af historie og naturskønhed - lige fra minder om kurbadtiden og Arnakkekilden, hvorfra der fosser 750.000 liter klart vand i døgnet - til botaniske fortællinger og artsrigdom samt tilliggende naturskove og den ferske sø Ørnsø med en 3 km. rundtur.

 

Kurser, ophold & udlejning

nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle nyheder direkte i din inbox.