Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere

KunstCentret Silkeborg Bad har mange samarbejdspartnere, både formelt og uformelt. De mere formelle netværk og medlemskaber kan ses under punktet Netværk. Visse af institutionens relationer har med lokalsamfundet at gøre, andre har et nationalt eller internationalt perspektiv.

Kunstnere og kuratorer

Helt centrale samarbejdspartnere er de udstillende kunstnere samt i mindre grad også kuratorer fra ind- og udland. For hvert udstillingssamarbejde er der grundig dialog i planlægningsfasen og siden et lige så omhyggeligt praktisk samarbejde om udstillingens montering. Af og til indgås samarbejde med repræsentanter for en gruppe af kunstnere, fx udstillingssammenslutninger eller kunstnere, som har et fælles projekt eller fagligt fællesskab.

Udstillingssamarbejde

Hvor det er muligt og relevant involverer institutionen sig løbende i tilrettelæggelsen af udstillingsturneer, nationalt eller internationalt. Dette indebærer samarbejde med andre institutioner eller med kunstnerorganisationer.

Lokalt samarbejde

I Silkeborg støtter vi op omkring lokale ambitioner ved enkeltstående arrangementer, tværfaglige eller tværæstetiske projekter som er i tråd med institutionens formål og institutionsaftalen med Silkeborg Kommunes Kultur- og Fritidsudvalg.

Det kan være større eller mindre samarbejder med følgende:

KunstCentret samarbejder desuden med byens uddannelsesinstitutioner. Endvidere har vi løbende samarbejde med naturformidlere, spejdere, kor og andre lokale aktører på musikområdet.

BESTIL OMVISNING

Få indblik i en aktuel udstilling, skulpturparken eller Silkeborg Bads historie. 

 

Se muligheder og priser her

nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle nyheder direkte i din inbox.