Persondatapolitik

 

Ekstern persondatapolitik for KunstCentret Silkeborg Bad

Du kan vælge at dele dine personoplysninger med KunstCentret Silkeborg Bad, når du f.eks. gerne vil søge et job, tilmelde dig til et af vores arrangementer, modtage vores nyhedsbrev eller være medlem af Silkeborg Bads Venner. Her i denne Persondatapolitik fortæller vi dig, hvorfor vi skal bruge dine personoplysninger, og hvordan vi behandler dem.

 

KunstCentret Silkeborg Bad er dataansvarlig og behandler personoplysninger i forbindelse med arrangementer, medlemskaber, markedsføring, rekruttering, løn- og personaleadministration. Vi har derfor udarbejdet denne Persondatapolitik, som beskriver hvordan, vi indsamler og behandler persondata.

 

1. KONTAKTOPLYSNINGER

KunstCentret Silkeborg Bad

CVR: 17687573

Gjessøvej 40, 8600 Silkeborg

E-mail: [email protected]

Tlf: 86 81 63 29

 

2. INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGER

KunstCentret Silkeborg Bad bruger kun de data, du giver os. Det kan være i forbindelse med tilmelding til nyhedsbrev, tilmelding til arrangementer, bestilling af et medlemskab, eller en jobansøgning.

Vi bruger blandt andet følgende oplysninger:

Nyhedsbrev / Invitationer:

Navn, e-mailadresse

Tilmelding til arrangementer:

Navn, e-mailadresse, telefonnummer

Medlemskab af Silkeborg Bads Venner:

Navn, postadresse

Ansøgninger:

Navn, mailadresse

Desuden benytter vi statistiktjenester som for eksempel Google Analytics i forbindelse med vores website.

 

3. HVAD BRUGER VI PERSONOPLYSNINGERNE TIL?

Vi anvender de data, du giver os, til forskellige formål:

Når du tilmelder dig til vores Nyhedsbrev, bruger vi din mailadresse til at sende dig informationer om vores udstillinger, arrangementer og alle de ting, der ellers sker på KunstCentret Silkeborg Bad.

Når du tilmelder dig til et arrangement bruger vi din mailadresse til at sende en bekræftelse på din tilmelding, hvis der er nødvendigt. Dit telefonnummer bruger vi til at ringe til dig, hvis arrangementet skulle blive aflyst.

I forbindelse med medlemskab af Silkeborg Bads Venner bruger vi din postadresse til at sende vores årsskrift ”Nyt” og til at sende girokort til dig.

Og i forbindelse med ansøgninger bruger vi din mailadresse, så vi kan give dig et svar på ansøgningen.

I forbindelse med vores website www.silkeborgbad.dk benytter vi statistiktjenester som for eksempel Google Analytics, for at se hvordan du benytter vores sitet.

Vores website kan indeholde links til andre websites. Vi har ingen indflydelse på disse sites og kan ikke garantere, at virksomhederne behandler data lige så sikkert som vi gør. Vi anbefaler, at du først læser deres Persondatapolitik, inden du bruger dem.

 

4. SIKKERHED

Vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med gældende persondatalovgivning. Vi har desuden truffet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger med henblik på at beskytte dine oplysninger mod f.eks. tab, manipulering eller uvedkommende adgang. Vi tilpasser løbende vores sikkerhedsforanstaltninger, så de opfylder den løbende teknologiske udvikling.

Vi beskytter de oplysninger du giver os med den mest avancerede teknik, så ingen uvedkommende har adgang til dem. Skulle det være nødvendigt at dele oplysningerne med tredjepart kræver vi, at virksomheden behandler dine oplysninger lige så sikkert som vi gør, og til det formål det er beregnet.

Vi gemmer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt og opbevarer dem til eget brug i højest to år. Herefter vil dine personoplysninger blive slettet, med mindre vi af lovmæssige årsager er forpligtet til at opbevare dem i længere tid. For eksempel kræver lovgivningen, at vi gemmer betalingsoplysninger i syv år.

For at kunne informere dig bedst muligt om brugen af persondata, opdaterer vi løbende denne Persondatapolitik. Vi anbefaler derfor, at du regelmæssigt læser den.

 

5. DINE RETTIGHEDER             

Som registreret har du ret til at bede om indsigt i de oplysninger, som behandles om dig, ligesom du har ret til at anmode om ajourføring eller sletning af dine oplysninger. Ønsker du at gøre brug af dine rettigheder i medfør af Persondataloven, er du velkommen til at kontakte os.

Du kan anmode os om at se, ændre, slette eller overføre dine persondata. Har du spørgsmål til, eller ønsker du at klage angående denne Persondatapolitik, kan du kontakte vores datahåndteringsansvarlige ved at sende en e-mail til: [email protected] eller pr. brev til:

KunstCentret Silkeborg Bad

Gjessøvej 40

8600 Silkeborg