Frivillige

Allerede før Kurbygningens indvielse i 1998 var cirka ti frivillige involveret i KunstCentrets opstart. Siden er denne gruppe gradvist vokset til i dag at omfatte omkring 85 personer. Der har i mange år været venteliste. Frivillige udgør en meget vigtig del af hverdagen. De fleste indgår i vagtplaner, og mindre grupper løser opgaver ved udstillingsskift, arrangementer og i caféen.

Aktive ambassadører
KunstCentrets frivillige er på en gang en aktiv del af kulturproduktionen i Silkeborg og fremragende ambassadører for stedet. Der er ingen tvivl om, at man som frivillig finder stor værdi i sammenholdet og i den oplevelse, det er at være engageret i en institution som KunstCentret Silkeborg Bad, der er så markant i kulturlivet og byens renommé.

Arbejdsopgaver og arrangementer
Som frivillig får man en introduktion til arbejdet, og der stilles klare forventninger. Flere gange i løbet af året er man sammen med de andre frivillige og personalet ved forskellige interne arrangementer, hvor de nye udstillinger tages i øjesyn, og man drøfter ting, der er vigtige for stedet. Der er desuden en årlig udflugt.

Interesseret?
Er du interesseret i at blive frivillig på KunstCentret Silkeborg Bad, kan du kontakte receptionen på tlf. 86 81 63 29 eller reception@silkeborgbad.dk. Bemærk, at der kan være venteliste.

BLIV MEDLEM

  • kr. 310,- / 240,- årligt
  • Fri entré hele året
  • 10 % rabat i caféen
  • Fri entré til gæst

 

Bliv medlem her