Udstillingsforslag

Til kunstnere, kuratorer m.fl.:

Udstillingsprogrammet er lukket til og med 2025.

Der tilrettelægges de fleste år 6-8 udstillinger, nogle på baggrund af invitation, andre på baggrund af udstillingsforslag. Vi modtager flere end 200 udstillingsforslag om året, og kun meget få resulterer i et samarbejde. Udstillingsforslag holdes op imod stedets formål, hvor det internationale spiller en rolle, og hvor bearbejdninger af krydsfeltet menneske/ natur er centralt.   

Professionelle billedkunstnere, kuratorer m.fl. kan henvende sig til KunstCentret med forslag til udstillinger. Vi kan desværre ikke svare på alle henvendelser, da KunstCentret er en meget lille organisation. Har man ikke hørt fra os efter 2 mdr., er der ikke interesse for et samarbejde.  

Udstillingsforslag skal omfatte en kort præsentation af udstillingsideen, præsentation af dig selv/ kunstnergruppen, billedmæssig dokumentation, samt tidsmæssige og økonomiske overvejelser.

Forslag stiles enten pr. brev til KunstCentret Silkeborg Bad, Gjessøvej 40, 8600 Silkeborg, att. direktør Iben From, eller pr. e-mail: from@silkeborgbad.dk

Vælger man at frem sende sit forslag pr. e-mail, bedes materialet samlet til een pdf-fil.