proposal for research paper example how to do a research paper fast doctor business plan

BLIV FRIVILLIG

”Har du lyst til at være frivillig på KunstCentret Silkeborg Bad?
KunstCentret har en årelang tradition for at samarbejde med frivillige. En tradition som opstod som udløber af KunstCentrets venneforening, Silkeborg Bads Venner. I dag har vi en gruppe af frivillige på omkring 75-80 personer, hvoraf nogle har været med helt tilbage, til da KunstCentret åbnede i 1998.
Som frivillig hjælper man med at rundere i vores udstillinger og tage mod gæster i Skovvilla, eller man hjælper i cafeen med f.eks. opvask eller vinskænkning til ferniseringer, og nogle få hjælper med praktiske opgaver i forbindelse med udstillingsskifte.
4-5 gange om året samles alle frivillige til arrangementer, hvor der introduceres til nye udstillinger, berettes om nye tiltag på KunstCentret, drikkes kaffe eller spises en god middag, og hvor snakken går lystigt.
Indtræden i vagtkorpset starter altid med en grundig introduktion til opgaven og rundvisning i huset ved en af de frivillige, som har været her i mange år.
Hvis du har lyst til at blive en del af vores højtskattede korps af frivillige, så kontakt vores receptionsansvarlige Lis Rejnert Jensen på reception@silkeborgbad.dk eller i KunstCentrets reception onsdag-torsdag-fredag.”

nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle nyheder direkte i din inbox.