Handicaptilgængelighed

KunstCentret Silkeborg Bad har gode adgangsforhold for kørestolsbrugere: Handicap P-pladser, handicapelevator, kørestolsramper og handicaptoilet.

På KunstCentrets parkeringsområde findes to handicap P-pladser nærmest indgangen. Ledsagere til handicappede har lov at køre nærmere indgangsdøren for afsætning af passagerer. Biler parkeres derefter på parkeringsområdet.

KunstCentret har en kørestol til publikumsbrug. Denne kan lånes af alle og er placeret i vindfanget ved indgangsdøren. Personalet er gerne behjælpeligt ved modtagelse af kørestolsbrugere.

Servicehunde er tilladt i udstillingen.

Adgang i udstillingsbygningerne

Kurbygningen har generelt god handicaptilgængelighed. Her er det muligt at færdes med kørestol i alle udstillingssale og i caféen. Der findes elevator mellem stuen og 1. sal., og der er handicaptoiletter i receptionsområdet. To steder, hvor der er niveauforskel mellem salene, er der bygget henholdsvis en fast rampe og en flytbar sliske.

Skovvilla er renoveret meget nænsomt og der er derfor ikke elevator til 1. sal, men det er muligt at færdes med kørestol i stueetagen. Ved indgangen benyttes skinner.

I Skulpturparken kan man færdes i kørestol i store dele af parkområdet.

BESØG CAFÉEN

Nyd lune frokostretter, hjemmebagte boller, kage, kaffe, te eller varm chokolade.

Fri adgang for alle.

 

Se åbningstider, menu og priser

BLIV MEDLEM

  • kr. 300,- / 225,- årligt
  • Fri entré hele året
  • 10 % rabat i caféen
  • Fri entré til gæst

 

Bliv medlem her

nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle nyheder direkte i din inbox.