Outdoor lytte-lounge

Hver onsdag i perioden 24. juni – 23. sept. 2020, kl. 16-17

Outdoor Lytte-Lounge udendørs i den nye pergola midt i en historisk kurpark, der idag er en nutidig Skulpturpark med over 35 kunstværker. Siddende i liggestole hviler deltagerne i det fri, mens man lytter til musik og naturens lyde. Målet er gennem den beskyttede ramme og det styrede lyddesign at styrke glæden ved at blot at være i et udendørs rum.
Outdoor Lytte-Loungen er et tilbud til dig, der ønsker et meditativt pusterum i smukke udendørs omgivelser. Det er et drop-in arrangement for voksne, uden tilmelding - mød blot op lidt før kl. 16 og find dig en stol. Er det køligt vejr, opfordres deltagere til klæde sig varmt på og evt. medbringe et tæppe/sovepose.
Komposition og lyddesign: Flemming Poul Giese.
Udviklingen af konceptet er sket i partnerskab med Vores Natur i Silkeborg Kommune, Silkeborg Kommune og DGI Midtjylland og gennemføres ugentligt sommeren over. Der er 60 liggestole til disposition og vi følger myndighederne anbefalinger til forhindring af smitte med hygiejne og afstand mellem deltagerne.
I tilfælde af dårligt vejr annonceres evt. aflysning på Facebook kl. ca. 12 på dagen, eller ring til receptionen på: 86816329.

 

Det Sker

    nyhedsbrev
    Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle nyheder direkte i din inbox.