youtube critical thinking civil services essay paper

AMAZING LANDSCAPES – en vandreforestilling

Onsdag 21. juni - søndag 25. juni 2023

Fem dansere, sangere og performere inviterer på iscenesat vandring langs Silkeborgsøernes magiske vandveje. De er dykket ned i søernes mange fortællinger og i vandets betydning for os mennesker, og i løbet af tre timer fletter de os ind i naturens lyde, farver og materialer.
Vandreruten forbinder den helsebringende Arnakkekilde og de gamle fiskedamme ved Hakkehuset med søen, hvor alt vokser vildt i et fortryllende virvar. Her mødes menneskekroppe og naturens kroppe i fælles aktioner, der vækker nostalgiske barndomsminder til live, fortolker århundreders slægtshistorier og vender blikket frem mod den udfordrede fremtidshorisont.
Kunstnerne guider os over broer og vandløb, til fods ad stier og markveje, følger vandets flow. De fører os længere og længere ind i det mytiske landskab med glemte fiskerhuse i forfald, fascinerende naturskabninger og hemmelige vildveje. Efter tre timers sanselig rejse gennem landskabet slutter vi midsommerritualet med suppe og bål i fællesskab – og heksens magiske kræfter spilder vi naturligvis ikke på bålet…
Kunstnerne Tora Balslev, Nanna Bech, Magnus Errboe, Signe Errboe og Vita Malahova er groet ind i Silkeborgs landskaber, enten fra barndommen eller gennem de seneste års intense arbejde med naturen. Sammen skaber de en mangfoldig hyldest til alt det levende, vi omgiver os med.

MEDVIRKENDE KUNSTNERE: Tora Balslev, Vita Malahova, Signe Errboe, Nanna Bech og Magnus Errboe
ARRANGØR & PRODUCENT: Metropolis Landskab/Københavns Internationale Teater - https://www.metropolis.dk/performing-landscapes/
LOKAL PARTNER: KunstCentret Silkeborg Bad
LOKAL PRODUCENT: HAKKEHUSET -tværæstetisk laboratorium for eksperimenterende scenekunst

PRAKTISK:
Deltagerne mødes i Skulpturparken ved KunstCentret Silkeborg Bad. Herfra bliver I guidet hele vejen. Når forløbet slutter efter måltidet ved Hakkehuset, afgår bus retur til P-området ved KunstCentret Silkeborg Bad. Der er plads til max. 40 deltagere på hver performance. Der gøres holdt 6-7 gange på den cirka 6 km lange vandring. Børn fra 11 år er velkomne sammen med deres familie. Eventet er uegnet for kørestolsbrugere pga. forholdene på stier mv. Alt foregår udendørs og deltagere opfordres til at gå i gummistøvler eller andet vandafvisende fodtøj og klæde sig på efter vejret den pågældende dag.

Ved tilmelding betaler man pr. deltager 50 kr. som dækker den afsluttende forplejning.    
Selve oplevelsen er gratis.

TILMELDING:
Onsdag 21. juni kl. 17.00 – 20.30. Tilmelding her
Torsdag 22. juni kl. 17.00 – 20.30. Tilmelding her
Fredag 23. juni kl. 10.00 – 13.30 (forbeholdt særligt inviteret gruppe)  
Lørdag 24. juni kl. 17.00 – 20.30. Tilmelding her  
Søndag 25. juni kl. 10.00 – 13.30. Tilmelding her

 
 

Det Sker

    nyhedsbrev
    Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle nyheder direkte i din inbox.