Det sker

Hent udstillings- og arrangements-kalender som printklar PDF her

28.09.2021

AFTENÅBENT til kl. 21

Kl. 18: Introduktion til norske Borgny Svalastog "soloudstilling" "Alt kød er som græs"
Kl. 19: Mulighed for at spise et aftensmåltid i cafeen.
Der skal bookes plads både til omvisning og evt. spisning.
Ring 86 81 63 29 eller skrive til reception@silkeborgbad.dk
Alm. entrebillet.

28.09.2021

Sundhed, skønhed og ånd - med guide

Kl. 15 og kl. 18: To timer med fokus på de tre begreber "Skønhed, sundhed og ånd". Hensigten er at give deltagerne en oplevelse af, hvor vigtigt, for vores mentale og fysiske helse, det er at træde ud af hverdagen og give plads for oplevelser, der "gør godt". Med afsæt i eksempler fra forskellige forskningsområder inden for æstetik, filosofi, sundhed og arkitektur vil guiden fortælle om netop dét i vores omgivelser, der kan vække nysgerrighed og skærpe vores sanser. De to timer tilbringes ude og inde på KunstCentrets område. Kunsthistoriker Dorte Kirkeby Andersen guider på turen. Påklædning efter vejret og sko, der tåler græs og grus. Max. 12 deltagere. Det er muligt at tilmelde sig som enkeltperson og som gruppe. Billetpris kr. 90 (inkl. en kop kaffe/te). Tilmelding til reception@silkeborgbad.dk eller på 86 81 63 29 senest dagen før arrangementet.

29.09.2021

Sundhed, skønhed og ånd - med guide

Kl. 10 og kl. 14: To timer med fokus på de tre begreber "Skønhed, sundhed og ånd". Hensigten er at give deltagerne en oplevelse af, hvor vigtigt, for vores mentale og fysiske helse, det er at træde ud af hverdagen og give plads for oplevelser, der "gør godt". Med afsæt i eksempler fra forskellige forskningsområder inden for æstetik, filosofi, sundhed og arkitektur vil guiden fortælle om netop dét i vores omgivelser, der kan vække nysgerrighed og skærpe vores sanser. De to timer tilbringes ude og inde på KunstCentrets område. Kunsthistoriker Dorte Kirkeby Andersen guider på turen. Påklædning efter vejret og sko, der tåler græs og grus. Max. 12 deltagere. Det er muligt at tilmelde sig som enkeltperson og som gruppe. Billetpris kr. 90 (inkl. en kop kaffe/te). Tilmelding til reception@silkeborgbad.dk eller på 86 81 63 29 senest dagen før arrangementet.

30.09.2021

Sundhed, skønhed og ånd - med guide

Kl. 10 og kl. 17: To timer med fokus på de tre begreber "Skønhed, sundhed og ånd". Hensigten er at give deltagerne en oplevelse af, hvor vigtigt, for vores mentale og fysiske helse, det er at træde ud af hverdagen og give plads for oplevelser, der "gør godt". Med afsæt i eksempler fra forskellige forskningsområder inden for æstetik, filosofi, sundhed og arkitektur vil guiden fortælle om netop dét i vores omgivelser, der kan vække nysgerrighed og skærpe vores sanser. De to timer tilbringes ude og inde på KunstCentrets område. Kunsthistoriker Dorte Kirkeby Andersen guider på turen. Påklædning efter vejret og sko, der tåler græs og grus. Max. 12 deltagere. Det er muligt at tilmelde sig som enkeltperson og som gruppe. Billetpris kr. 90 (inkl. en kop kaffe/te). Tilmelding til reception@silkeborgbad.dk eller på 86 81 63 29 senest dagen før arrangementet.

30.09.2021

Lyttelounge

Kl. 16: Lyttelounge i pergolaen, skulpturparken Kunstcenter Silkeborg Bad
Læn dig tilbage i én af parkens liggestole til tonerne af Kristian Lilholts fortryllende musikunivers, som han har indspillet specielt til kurbadets gæster. Der er ingen tilmelding, mød bare op 5-10 min. før lytteloungen starter og stil en liggestol op. Medbring evt. et tæppe.
Betaling: 20 kr. pr. deltager. Sendes pr. MobilePay 99905 v. arrangementets start.
Arrangementet er en del af programmet ”Gang i det grønne”, hvis fokus er gæsternes udendørs oplevelser af kunst, æstetik, natur og lokalhistorie. Programmet er støttet af KFI, Silkeborg Kommune.

02.10.2021

Udstillingsstart - Tegneland

Kl. 11-17: Første dag i perioden med storformat naturtegning ved en række professionelle danske billedkunstnere i panoramasalen. En anderledes udstilling hvor publikum kan følge kunstnernes arbejdsprocesser over skulderen i takt med at værkerne skabes og udstillingen tager form. Kunstnerne er udvalgt på baggrund af et såkaldt Open Call, hvorefter der er foretaget en faglig vurdering af deres idé. Information om de udvalgte kunstnere følger på vores hjemmeside i sensommeren. Alm. entré.

06.10.2021

Koncert

Kl. 19: Koncert med Josefine Cronholm kvintet. Med afsæt i den nye album EMBER er det lagt op til en fin koncert denne aften. Musikere: Josefine Cronholm, Torben Snekkestad, Makiko Hirabayashi, Tommy Andersen og Lisbeth Diers. Af hensyn til deltagerbegrænsninger skal alle billetter reserveres forud. Ring 86 81 63 29 eller skriv til reception@silkeborgbad.dk. Billetpris 150 kr./ Rabatbillet 125 kr. (pens. + stud. + SBV).

16.10.2021

Efterårsferie: Troldeværksted

Troldeværksted for børnefamilier. Besøg vores troldeværksted i Skulptursalen. Her kan du farvelægge en tegning af Stærke Storm, du kan tegne hans udsigt, og du kan lave din helt egen troldefigur til at tage med hjem. Man møder bare op når det passer og blive den tid det passer for familien. Der er selvbetjening (og opsyn) i værkstedet, og det er gratis at være med. Værkstedet er åbnet i åbningstiden 10-17 (mandag undtaget). Troldeværkstedet er udviklet med særskilt støtte fra Kultur-, Fritids- og Idrætsudvalget i Silkeborg Kommune

26.10.2021

AFTENÅBENT til kl. 21

Kl. 18: Introduktion til norske Borgny Svalastog "soloudstilling" "Alt kød er som græs"
Kl. 19: Mulighed for at spise et aftensmåltid i cafeen.
Der skal bookes plads både til omvisning og evt. spisning.
Ring 86 81 63 29 eller skrive til reception@silkeborgbad.dk
Alm. entrebillet.

29.10.2021

Koncert

Kl. 19: "Med H.C. Andersen som rejsefører". En halv snes af de dygtige musikere i Randers Kammerorkester spiller denne temakoncert, hvor publikum hører værker af bl.a. Gade, C. Nielsen, Hartmann, Bull, Schumann og Mendelsohn. Arrangør og billetter: www.silkeborgclassic.dk

05.11.2021

Skumringsgudstjeneste

Kl. 16.30-17.30: Skumringsgudstjeneste i panoramasalen. Arrangør: KK44. Fri adgang.

30.11.2021

AFTENÅBENT til kl. 21

Kl. 18: Introduktion til norske Borgny Svalastogs "soloudstilling" "Alt kød er som græs".
Kl. 19: Mulighed for at spise et aftensmåltid i cafeen.
Der skal bookes plads både til omvisning og evt. spisning.
Ring 86 81 63 29 eller skrive til reception@silkeborgbad.dk
Alm. entrebillet.

07.12.2021

Koncert

Kl. 19: Midtjysk Kor (Kjellerup) giver en dejlig julekoncert. Varighed ca. 1 time. Af hensyn til deltagerbegrænsninger skal alle pladser reserveres forud. Ring 86 81 63 29 eller skriv til reception@silkeborgbad.dk. Alm. entrebillet.

Det Sker

    nyhedsbrev
    Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle nyheder direkte i din inbox.