example research paper apa i need help in writing a research research proposal theoretical framework example fine dining restaurant business plan

Nina Ferlov:

MIN LILLE BYHAVE

Pris: kr. 248,-

I denne smukke bog fortæller Nina Ferlov om sit personlige forhold til planterne i sin lille frodige byhave, og hun portrætterer dem i ord og akvarel, en for en gennem et kalenderår.

Lars-Henrik Olsen og Michael Petersen:

SPOR I NATUREN

Pris: kr. 139,-

En uundværlig håndbog, der på en enkel og oplysende måde beskriver meget af det spændende, man kan opleve i naturen.

Bo Mossberg, Lennart Stenberg:

NORDENS FLORA

Pris: kr. 750,-

En guide til samtlige gamle og nye plantearter i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Færøerne, Island og Svalbard - i alt 3250 arter. Alt om kendetegn, arternes variation, blomstringstid, voksesteder, hyppighed og økologi og udbredelse. Alle arter er smukt illustreret med Bo Mossbergs akvareller - både hele planten og udvalgte vigtige detaljer. For alle arter er der desuden udbredelseskort.

Ole Laursen:

MIN NATURBOG

Pris: kr. 200,-

En moderne grønspættebog med ideer til sjove, enkle (og nogle lidt vilde) oplevelser i naturen for børn. Naturen gør børn både glade, sunde og kloge. MIN NATURBOG er en personlig bog med plads til fotos og noter om naturoplevelserne, som i selskab med far, mor eller bedsteforældre bliver livslange, gode minder om tid sammen i naturen.

nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle nyheder direkte i din inbox.