Peter Friis Møller, Kaj Sand-Jensen:

NATUREN I DANMARK - SKOVENE

Pris: kr. 700,-

Det store overblik og den detaljerede indsigt i den danske skov: Naturen, mennesket og skovene, De økologiske sammenhænge, Skovens levende organismer, Skovtyper i Danmark og Skovens betydning og fremtid. Ca. 200 tegninger og ca. 400 fotografier.

 

Michael Stoltze, Mona Klippenberg, Susan Trolle:

SOMMERFUGLEHAVE

Pris: kr. 300,-

Ønsker du at skabe gode livsbetingelser for sommerfugle i din have? Sommerfugle gør vores haver smukkere, os haveejere gladere, og ikke mindst: Hvis der er mange sommerfugle i din have, er det tegn på, at du har en sund have. Bogen egner sig for både erfarne haveejere og begyndere.

Lasse Thomas Edlev:

NATURTERAPI

Pris: kr. 300,-

Bogen henvender sig til alle, der ønsker at opleve naturen og kende sig selv bedre. For nogle mennesker er naturen en redning under en opstået livskrise. For andre er naturen en daglig kilde til sundhed og vitalitet. Og for andre igen sætter naturen livet i relief og udpeger nye retninger i tilværelsen.

Bo Mossberg, Lennart Stenberg:

NORDENS FLORA

Pris: kr. 750,-

En guide til samtlige gamle og nye plantearter i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Færøerne, Island og Svalbard - i alt 3250 arter. Alt om kendetegn, arternes variation, blomstringstid, voksesteder, hyppighed og økologi og udbredelse. Alle arter er smukt illustreret med Bo Mossbergs akvareller - både hele planten og udvalgte vigtige detaljer. For alle arter er der desuden udbredelseskort.

Ole Laursen:

MIN NATURBOG

Pris: kr. 200,-

En moderne grønspættebog med ideer til sjove, enkle (og nogle lidt vilde) oplevelser i naturen for børn. Naturen gør børn både glade, sunde og kloge. MIN NATURBOG er en personlig bog med plads til fotos og noter om naturoplevelserne, som i selskab med far, mor eller bedsteforældre bliver livslange, gode minder om tid sammen i naturen.

nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle nyheder direkte i din inbox.