27. april - 26. august 2018

GORDON FAZAKERLEY : Södergran-serien

Fazakerley var maler og digter, litteraturelsker og poesi-fan. Engelsk ind til benet, men frivilligt eksileret i Danmark det meste af sit liv. Født nær Liverpool i 1937 og død i København 2011.
I de sidste 4-5 år af sit liv malede Fazakerley en serie på mere end 40 malerier inspireret af den finlandssvenske digter Edith Södergrans digte og hendes korte, dramatiske liv. Læs mere

 

1. september – 9. december 2018

Beyond the Body

En række yngre kunstnere fra Tyskland, Holland, Belgien og Brasilien sætter i værker og installationer fokus på døden, hvor de på forskellig vis undersøger det som er så vanskeligt at begribe. Kurator: Anne Berk, Amsterdam.

 

 

15. september – 16. december 2018

NATURE MATTER

Sergei Sviatchenko • collage
Sergei Sviatchenko (1952), der bl.a. henter inspiration i modernisme, konstruktivisme og surrealisme, har om nogen herhjemme i nyere tid arbejdet med collagen. I denne udstilling i grafikfløjen er der særligt fokus på tolkning af lokale landskaber. 

19. januar 2019 – 22. april 2019

Mine rejser – værker fra Jens Olesens Samling

Med den kommende udstilling er vort fokus at formidle, hvordan der i kunstsamler Jens Olesens samling faktisk er et særligt fokus på kunst fra adskillige asiatiske lande: Kina, Mongoliet, Nordkorea og Sydkorea. 
Det er 60 udvalgte værker – fortrinsvis maleri, men også enkelte skulpturer, som nu vises frem. Med sit venlige og store udlån deler Jens Olesen generøst ud af den kunstglæde, som har fulgt ham gennem hele livet. Læs mere