Café-udstilling

"TRO OM IGEN"

17. oktober 2017 - 28. januar 2018

Naturen er vigtig for sjælen

Lige så vigtig som at få mad hver dag. Den er alle vegne – i småt og stort. Insekterne, de vilde planter, træerne og buskene, i haverne og parkerne, i skovene og i den vilde  natur. Og glæden ved at være derude i vejret – se og høre dyr og se alt det, der gror.

Indrømmet der kommer osse negative tanker. Der bliver gjort meget ondt for at få økonomien til at vokse. Det vil jeg ikke komme nærmere ind på nu. Jeg elsker at se natur og elsker at arbejde med den i mine billeder. Jeg maler akvarel. Det er et godt medie til at gengive naturen og til at bruge min fantasi.

Der er uendelige former og farver, sammensætninger og ideer, som gemmer sig i naturen, når jeg vil skabe billeder.  Luther siger: „Tro om igen”. Det gør jeg osse på min måde.  Jeg maler som jeg ser det og i min fantasi tænker jeg og tror hele tiden om. Fantasien har ingen grænser. Den kommer et sted fra og det viser jeg i min lille udstilling.

Nina Ferlov

Om KK44 festival

Foreningen KK44s formål er at skabe forbindelser mellem kristendom og kulturliv. Det gør den primært ved at afholde en kulturfestival hvert år med sit særlige tema. Foreningen og festivalen har eksisteret siden år 2000 og er med årene vokset til en stor og anerkendt festival. Hovedtanken er med de kulturelle oplevelser at give rum for eksistentielle samtaler og medvirke til sammenhold i samfundet. 

Læs mere: www.KK44festival.dk

nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle nyheder direkte i din inbox.