Sponsorer

Formålet med kunst-sponsoraftaler er at opnå et gensidigt samarbejde, hvor virksomhederne gennem sponsoratet er med til at sikre den fortsatte udvikling af aktiviteterne på KunstCentret Silkeborg Bad.

IMAGE & KVALITET
Med sponsoraftaler støtter vi gensidigt hinandens image. Sponsorer er med til at sikre kvalitet og udvikling i KunstCentret Silkeborg Bads aktiviteter og bidrager samtidig til at udvikle det internationale aspekt.

SPONSORMATERIALE
Vi sender gerne materiale om de oplevelsesmuligheder og den synliggørelse, der indgår som en del af modydelsespakken i de forskellige sponsoraftaler.
Hent materiale (pdf)

KONTAKT OS:
Direktør Iben From tlf. 86 81 63 29 / email: from@silkeborgbad.dk
Driftschef Ole Dahl tlf. 86 81 63 29 / email: oledahl@silkeborgbad.dk
Bestyrelsesformand Lars Kruse mobil 21 79 35 89 / email: ks.lak@hotmail.dk

KunstCentrets Top-Kunstsponsorer:

Jyske Bank

Man kan sige meget om Jyske Bank – men kig hellere forbi og se selv. Se skærmene, der giver information og stemning. Se pakkerne, der giver inspiration. Se mødelokalerne, der giver rum til nye tanker. Se PrøvBaren, PengeBaren, SpørgBaren, KaffeBaren og alt det andet.

Jyske Bank er godt, jysk købmandskab – men også nytænkning og anderledes initiativer. Som opkomling blandt de store banker er Jyske Bank ”havkatten i hyttefadet”, der ikke er bange for at skabe lidt bølgegang. Det giver ny ilt og bevægelse, til gavn for både kunder og medarbejdere.

Jyske Bank er først og fremmest personlig rådgivning med udgangspunkt i vores 120 afdelinger. Men er du interesseret i økonomi og investering, så kig også forbi vores tv-station på nettet, www.jyskebank.tv, med masser af indslag for dig, der gerne vil blive klogere på den finansielle verden.

www.jyskebank.dk

Partnerskab:

Handelsskolen - Silkeborg Business College

HANDELSSKOLEN Silkeborg Business College bygger på dygtige, engagerede og iderige mennesker.

Missionen er at uddanne de studerende fagligt, personligt og socialt. Skolen har 1100 elever, fordelt på Handelsskolens erhvervsuddannelse (HG) og Handelsgymnasiet (HHX). Her er 120 ansatte, heraf 90 lærere.

Visionen er at være kendt som skolen, der skaber succes'erne. Det gør vi ved at bygge på dygtige, engagerede og iderige mennesker med lysten og viljen til at uddanne sig fagligt, personligt og socialt.

www.handelsskolen.com

KunstCentrets grund-kunstsponsorer:

 
 

Leverandør-sponsorer:

Historie-sponsorer:

                     BDO                            Elfac                              Skabertrang                              Jyske Bank

 

 

nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle nyheder direkte i din inbox.