AUDIOGUIDE

Prøv KunstCentret Silkeborg Bads audioguide.
Hør om parkens skulpturer.
Om stedets fortid som kurbad.
Eller dyk ned i håndværket bag skulpturkunsten.

Spørg i receptionen efter audioguiden


Med audioguiden kan du få information om:

SKULPTURPARKEN
I skulpturparken kan du opleve skulpturer i alle afskygninger. Enkelte skulpturer har haft deres plads i parken siden 1929 – men de fleste er kommet til efter KunstCentrets åbning i 1998. Med audioguiden får du en kort introduktion til hver skulptur, der lægger vægt på, hvad du kan se og røre.

SKULPTURSALEN
I skulptursalen kommer du med bag om skulpturen. Genstande og materialer danner fortællingen om skulpturens mange sider. Med audioguiden får du både indblik i håndværket bag skulpturkunsten samt udsyn til skulpturens mangfoldige historie.

SILKEBORG VANDKURANSTALTS HISTORIE
I Skovvilla finder du den permanente udstilling om Silkeborg Vandkuranstalt. Genstande og billeder fra datiden fører dig gennem 100 års kurbadshistorie. Med audioguiden kan du høre om den daglige drift, diverse behandlinger, tiden under krigen, og meget mere. Du kan også gå rundt i parken, og høre om kurbadets oprindelige bygninger og Arnakkekilden.

GÅ PÅ OPDAGELSE MED HELE FAMILIEN
Alle lydsporene findes også i en børneversion. I skulpturparken kan I høre, hvordan andre børn har oplevet skulpturerne. Og i Skovvilla kan I høre om alle de ting og sager, vi har gemt fra dengang her var kurbad. I kan også gå op i skulptursalen og blive klogere på, hvordan man laver en skulptur.

Det Sker

    nyhedsbrev
    Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle nyheder direkte i din inbox.