Faste Tilbud


UDENDØRS SKULPTURPARK

Hele året besøges Skulpturparken ved KunstCentret Silkeborg Bad af børn og voksne. Få frisk luft, oplev årstiden, se underlige kunstværker, leg og spis den medbragte mad i det fri med skole eller institution.

Gå på opdagelse og udforsk de mange sjove og spændende skulpturer. Gå gennem de fem porte, se det gigantiske agern under de høje træer, eller mærke mønstrene på det flotte tatoverede træ.

I parken kan børnene løbe frit, lege, røre, bruge stemmen og spille på de udendørs musikinstrumenter: Krinttromme, klaporgel og en såkaldt ”tæskofon”, som har sit navn, fordi den kan holde til lidt af hvert.

Undervisningmateriale: På opdagelse i skulpturens verden (pdf)

Hent pdf-undervisningsmateriale om skulpturerne i parken her
Materialet er rettet mod 7. - 10. klassetrin og ungdomsuddannelserne.

INDENDØRS KUNST

For både yngre og ældre børn er det altid en mulighed at tegne i udstillingerne. Man medbringer selv materialer. Siddepuder udlånes og A4 tegneunderlag. Tegning efter kunstværker eller arkitekturdetaljer skærper iagttagelsen. 

UNDERVISNINGSMATERIALE

Find inspirationsmateriale til lærere om udvalgte udstillinger under Aktuelt.

Se generelle anbefalinger til at se samtidskunst under Kunstanalyse.

Tilbud: Omvisninger

Grupper kan bestille omvisning i de aktuelle udstillinger, om Silkeborg Bads historie eller skulpturparken. Se mere under Omvisninger.

Tilbud: Guidet besøg i Grafikstudiesamlingen

Skoler og gymnasier kan bestille en introduktion til Grafikstudiesamlingen. Samlingen rummer godt 3000 grafiske originalblade af fortrinsvis danske kunstnere og strækker sig fra slutningen af 18. årh. - 1970erne, med den største vægt på nyere tid. Ved introduktionen får eleverne kendskab til kunstneres anvendelse af de forskellige grafiske teknikker. Omviseren tilrettelægger besøget, så det tager højde for børnenes alder. 

Særpris for folkeskoler og gymnasier i Silkeborg Kommune: kr. 400,- (normalpris kr. 700,-).

BESTIL OMVISNING

  • Fri entré for skoleklasser
  • Skoleomvisning kr. 400,-
  • kunstudstillinger
  • skulpturpark
  • Silkeborg Bads historie

 

Se mere om omvisningerne

nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle nyheder direkte i din inbox.