Familier

Et oplagt udflugtsmål for hele familien
Gå på opdagelse i udstillingerne, udforsk parkens mange sjove og spændende skulpturer, spil på udendørs instrumenter eller smag Arnakkekildens kolde vand. Der er mange oplevelsesmuligheder, når I besøger KunstCentret Silkeborg Bad.

Kunst i børnehøjde
Vi viser skiftende udstillinger, som appellerer til både store og små. Udstillingssalene befinder sig i smukke, renoverede bygninger fra kurtiden. Børn under 18 år har gratis adgang. Læs mere om de aktuelle udstillinger.

Picnic i parken
I skulpturparken kan børnene bevæge sig frit i et dejligt naturområde med både skov og sø. Her kan I nyde picnickurven i det smukke område. Skulpturparken er åben året rundt, og der er fri adgang.

Danmarks ældste bevarede kurbygninger
Når I besøger Silkeborg Bad, har I flere muligheder for at opleve stedets spændende historie. Silkeborg Bad virkede som kurbad i hundrede år. Bygningerne er renoverede, så facaderne ser ud som i kurtiden, når I bevæger jer rundt i området. I Skovvilla kan I se en permanent udstilling om det gamle kurbad.

Klapvogne og pusleplads
Der er pusleplads i Kurbygningen og mulighed for at tage barnevogne og klapvogne med rundt i huset eller parkere dem indendørs.

Bybus nr. 10 har stoppested ved Kroghsvej ud for Ørnsø kun 5 min. gang fra KunstCentret.

BESØG CAFÉEN

Nyd lune frokostretter, hjemmebagte boller, kage, kaffe, te og varm chokolade.

 

Fri adgang for alle.

 

Se åbningstider, menu og priser

nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle nyheder direkte i din inbox.